Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Окачен таван Hunter Douglas – иновационно решение
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Окачен таван Hunter Douglas – иновационно решение

Окачен таван Hunter Douglas – иновационно решение Отдавна (преди години) #121

  • black_tulip
  • Офлайн
  • Administrator
  • Публикации: 110
  • Карма: 92
Домовете в които живеем и офисите в които изкарваме по - голяма част от деня си трябва да са съобразени с модерния ни начин на живот, за да ни осигурят удобството и комфорта, от които се нуждаем. Интериорният дизайн на помещенията играе особено важна роля за това как се чувстваме, а едни от най - важните елементи от цялостното обзавеждане са таваните. В последните няколко години модните тенденции относно таваните са в полза на окачените тавани, тъй като те са много подходящи за всички видове помещения. Едни от най - подходящите и предпочитани за монтаж окачени тавани са таваните Hunter Douglas.

hunter_douglas_1.jpghunter_douglas_2.jpg


hunter_douglas_3.jpg


hunter_douglas_41.jpg


Наречени са с това име на наименованието на световно известната компания Хънтър Дъглас, която е сред водещите производители на окачени тавани, фасадни и слънцезащитни системи. Окачените тавани, които произвеждат Hunter Douglas са: метални ( растерни, линейни, решетъчни и с отворен структура ),

hunter_douglas_6.JPG


hunter_douglas_7.JPG


дървени

hunter_douglas_8.jpg


и текстайл - акустичен таван.

hunter_douglas_5.JPG


Най - предпочитани за монтаж са металните окачени тавани Хънтър Дъглас, тъй като те са напълно подходящи за всички видове сухи и мокри помещения, както и за оформяне на екстериорен дизайн.
Окачените тавани Hunter Douglas са тавани от вида „затворен тип” и най - общо се състоят от ламели и междинни профили. Най - често са изработени от алимуний, който е доста здрав, но и лек материал и може да се обработва много лесно. Окачените тавани Хънтър Дъглас са изключително подходящи за монтаж в баня, всекидневна или офис, тъй като се предлагат в разнообразни форми и цветове и са прекрасно допълнение към всеки един интериор. Освен с високото си качество на материалите от които са изработени Hunter Douglas печелят своите почитатели и с лесния достъп до междутаванното пространство, лесния монтаж на различни осветителни тела, климатични и вентилационни системи.
С окачени тавани Hunter Douglas всяко едно помещение изглежда стилно, с модерен и съвременен дизайн и носещо дух на индивидуализъм.

hunter_douglas_9.jpg


Последна промяна: Отдавна (преди години) от black_tulip.
Потребителите казали Благодаря: Plamen11
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.11 секунди