Монтаж и ремонт на електрическа инсталация

Написана от Майстор БГ. Posted in Електро услуги

Монтаж и ремонт на електрическа инсталацияНашият екип е съставен от опитни професионалисти в областта на електричеството. Всеки от нас има необходимото образование и опит в областта. Ние Ви предлагаме проектиране, монтаж, поддръжка и ремонт на електрически инсталации, полагане на проводници за електрически инсталации, поставяне, смяна и ремонт ключове, контакти и розетки.
    Можем да направим пълна електрификация на Вашето жилище или друго съоръжение, а също така предлагаме комплексна поддръжка и отстраняване на повреди.
    Независимо дали се е развалил ключът за лампата, контактът в кухнята или има сериозна повреда в цялата инсталация, ние бързо и качествено ще се справим с проблема Ви.
    Ще проектираме и изградим цялата електрическа инсталация на Вашия дом, като всичко ще бъде съобразено с Вашите изисквания и с особеностите на обекта.
    Всичките си професионални услуги извършваме във възможно най-кратки срокове. Потърсете ни и няма да съжалявате!

Монтаж на СОТ

Написана от Майстор БГ. Posted in Електро услуги

Монтаж на СОТВ динамичното ежедневие сигурността на дома и работното място е едно от основните неща, на които трябва да обърнем специално внимание. Всеки ден ставаме свидетели на посегателства върху личното имущество, взломни кражби и грабежи, а броят на престъпленията от подобен род нараства ежедневно. Чрез изграждане на алармена система ще бъдете уведомени при всеки възникнал проблем със сигурността. Системата може не само да Ви предпази от кражби, а в определени ситуации да запази Вашето здраве и живот. При нас ще намерите пълната гама от услуги за създаване на алармена система, която включва проучване, проектиране, доставка и монтаж в частни домове и обществени сгради.
Планиране на СОТ, Цифрови и Аналогови датчици, Датчици за движение, Сирени и Паник бутони.

Монтаж на видеонаблюдение

Написана от Майстор БГ. Posted in Електро услуги

Монтаж на видеонаблюдениеПроектиране, изграждане и следгаранционна поддръжка на системи за видеоконтрол, които се инсталират бързо и качествено в нови и стари сгради.
Работим със специализирано оборудване от доказани фирми, с високо качество и надеждност, на достъпни цени. Предлагаме широка гама конфигурации, съобразени с конкретните изисквания на всеки отделен обект – от инсталиране на единична камера до свръхмодерни автоматизирани системи.
Устройствата за видеонаблюдение дават възможност за осъществяване контрол на обекти и хора на живо, запис и преглед на аудио и видео база данни, отдалечено (посредством интернет) наблюдение и преглед на записи, лесно администриране.
DVR устройства, Корпусни камери, PTZ камери, Инфрачервени камери, IP камери.